top of page

Anti aging en rimpels

Het ouder worden van de huid gaat gepaard met veranderingen die leiden tot rimpels en andere tekenen van veroudering, zoals een verminderde elasticiteit en hydratatie van de huid. Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan het verouderingsproces van de huid, waaronder blootstelling aan de zon, roken, stress, en een slechte voeding.

Het is belangrijk om te onthouden dat het verouderingsproces van de huid een natuurlijk proces is en niet volledig kan worden gestopt. Echter, door een gezonde levensstijl en de juiste behandelingen en thuisproducten kun je wel helpen om de huid gezond te houden en rimpels te verminderen.

Welke behandeling is geschikt voor huidveroudering?

  1. Chemische peelings: Chemische peelings zijn een behandeling waarbij een chemische oplossing op de huid wordt aangebracht om de bovenste laag van de huid te verwijderen. Dit kan helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de huid er jonger uit te laten zien.

  2. Microdermabrasie: Microdermabrasie is een behandeling waarbij de bovenste laag van de huid wordt verwijderd met behulp van kleine kristallen. Dit kan helpen om fijne lijntjes, rimpels, en andere tekenen van huidveroudering te verminderen.

  3. Genesis: De Genesis behandeling maakt gebruik van een combinatie van verschillende technologieën, waaronder micro-needling en radiofrequentie (RF), om de huid te behandelen. Tijdens de behandeling worden kleine naalden gebruikt om microkanalen in de huid te maken, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Daarna wordt RF-energie gebruikt om de warmte in de huid te verhogen, waardoor de huid strakker wordt en de huidtextuur en teint worden verbeterd.

Als je graag wilt werken aan uw huidveroudering is het belangrijk om samen met ons een traject aan te gaan. We bekijken samen welke behandeling er voor u geschikt is en werken dan samen een kuur uit voor in onze skin clinic, en een verzorgingsplan dat je thuis ook verder moet zetten om de beste resultaten te bekomen.

bottom of page