top of page

Mesopeel

Mesopeel is een peelingbehandeling die speciaal is ontworpen om je huid te revitaliseren en te vernieuwen, met als resultaat een stralende en jeugdig uitziende teint.

 

  • Wat is Mesopeel? Mesopeel is een professionele peelingbehandeling die is ontwikkeld door Mesoestetic, een pionier op het gebied van medische esthetiek. Deze behandeling maakt gebruik van geavanceerde formules die zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde zuren en actieve ingrediënten. Het doel is om verschillende huidproblemen aan te pakken, waaronder huidveroudering, pigmentatie, acne en meer.

Acne

Rimpels/anti-aging

Pigmentatie

Anker 1
45681C9F-802B-4A20-86B4-B8C51B3BA7A8_edited.png

Chemische peelings kunnen helpen bij het verminderen van acne, omdat ze de bovenste laag van de huid exfoliëren en poriën ontstoppen. Er zijn verschillende soorten chemische peelings beschikbaar, waaronder alfa-hydroxyzuur (AHA) peelings en bèta-hydroxyzuur (BHA) peelings.

AHA peelings zijn meestal gemaakt van glycolzuur of melkzuur en werken door de bovenste laag van de huid te exfoliëren. Dit kan helpen bij het verminderen van de vettigheid van de huid en het verminderen van verstopte poriën die bij acne betrokken zijn.

BHA peelings zijn meestal gemaakt van salicylzuur en werken door diep in de poriën te dringen en de opbouw van talg en vuil te verminderen. Dit kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het voorkomen van nieuwe uitbraken van acne.

Anker 2

Deze chemische peeling zorgt voor een frisse éclat en werkt diep in op tekenen van huidvermoeidheid en huidveroudering die om verschillende redenen kunnen ontstaan. Denk maar aan erfelijke aanleg, UV-straling, stress, luchtvervuiling, slaaptekort en tabak. Jouw doffe huid krijgt door deze behandeling een echte hydratatieboost en wordt intens gevoed, waardoor je teint er meteen een stuk gezonder uitziet.

Anker 3

MOET IK IETS VOORBEREIDEN?

Kom zonder make-up naar je afspraak. Daarnaast is het aangeraden om voor je eerste behandeling al aan de slag te gaan met de juiste thuisproducten, zodat de peelings dieper kunnen inwerken en we een nog beter resultaat kunnen bekomen. Boek je dus jouw eerste Mesoéclat? Kom dan eerst eens bij ons in het salon langs, zodat we de juiste producten voor thuis kunnen adviseren.

HOE VERLOOPT EEN BEHANDELING?

  1. Reiniging van de huid: De huid wordt gereinigd om eventuele oppervlakkige onzuiverheden te verwijderen, zoals make-up, vuil en talg.

  2. Observatie van de huid: De huid wordt visueel beoordeeld op verschillende kenmerken, zoals de textuur, kleur, dikte en teint. Eventuele onvolkomenheden, zoals rimpels, acne, littekens, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken, worden geïdentificeerd.

  3. Met behulp van onze light skin apparatuur gaan we een foto nemen van het gelaat en kunnen we een diepere analyse van de huid uitvoeren. Er kunnen bijvoorbeeld metingen worden verricht van de hydratatieniveaus, talgproductie, poriegrootte, elasticiteit, zonneschade en collageengehalte van de huid.

  4. Bespreking van de resultaten: Op basis van de bevindingen van de huidanalyse wordt een behandelplan voorgesteld over de juiste huidverzorgingsproducten, behandelingen en levensstijlveranderingen.

Kortom, een huidanalyse is een uitgebreide evaluatie van de huid om de gezondheid en conditie ervan te beoordelen, en om passende behandelingen en adviezen te geven om de huid te verbeteren.

Heel aangename ontvangst, goede uitleg van de behandeling gekregen.
Vlotte babbel.

Naomi Dignef

Zeer tevreden, graag tot volgende keer! Dankjewel Hanan ?

Marleen Van Rompaey

Steeds vriendelijk onthaalt. Goede babbel. Steeds te vreden van jullie werk. Grtj

Hilde Segers

bottom of page