top of page

Pigmentatie en Melasma: Stralende Huid, Vlekkeloze Teint bij Tres Belle

Bij Tres Belle begrijpen we dat pigmentatieproblemen zoals melasma je zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden. Daarom bieden we deskundige begeleiding en effectieve behandelingen om je te helpen bij het bereiken van een stralende huid en een vlekkeloze teint.

 • Wat is Pigmentatie en Melasma? Pigmentatie is de kleur van je huid, bepaald door melanine. Melasma is een veelvoorkomende huidaandoening die resulteert in donkere, ongelijke vlekken op het gezicht. Dit kan worden veroorzaakt door hormonale schommelingen, blootstelling aan de zon, of genetica.

Onze Aanpak:

 • Bij Tres Belle hebben we een gepersonaliseerde aanpak om pigmentatieproblemen en melasma aan te pakken. We bieden een scala aan behandelingen om de huidteint te egaliseren en verkleuringen te verminderen.

 • Behandelingsopties:

  • Chemische Peelings: Speciale peelings die helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en het verminderen van pigmentvlekken.

  • Huidverlichtende Producten: Professionele huidverzorgingsproducten die de huidteint helpen verbeteren en pigmentatie verminderen.

  • Microneedling: Een behandeling waarbij minuscule naaldjes de huid zachtjes doorboren, waardoor de productie van collageen wordt gestimuleerd en de teint wordt verbeterd.

 • Persoonlijke Begeleiding: Onze ervaren huidspecialisten werken samen met jou om een behandelingsplan op te stellen dat is afgestemd op jouw unieke huidtype en doelen. We bieden deskundig advies en beantwoorden al je vragen, zodat je met vertrouwen aan je reis naar een egale huid kunt beginnen.

 • Resultaten op Maat: We streven naar natuurlijke, subtiele resultaten die je teint verbeteren en je zelfvertrouwen vergroten. Jouw tevredenheid en comfort staan bij ons voorop.

Ontdek de kracht van onze pigmentatiebehandelingen bij Tres Belle en herontdek een stralende, egale teint. Neem vandaag nog contact op om een persoonlijk consult in te plannen en te bespreken hoe we je kunnen helpen bij het bereiken van een vlekkeloze huid.

Hoe maak ik best een afspraak?

Boek een GRATIS huidanalyse en we bekijken samen welke traject er voor uw het beste is. Wordt je graag nog dezelfde dag behandelt kun je best een behandeling op maat boeken. Dan doen we eerst een huidanalyse bespreken we deze samen en starten we direct het traject op.

bottom of page