top of page

WAAROM DAGELIJKS SPF GEBRUIKEN?


Het is mooi weer en je gaat lekker naar buiten, oeps..... ik ben mij vergeten in te smeren.


Eigenlijk maak je u daar niet echt druk om want je ziet de zonneschade nog niet op uw gelaat.

Maar moest je een huidscan laten nemen zou je versteld staan hoeveel schade er al onderhuids is.


Bijna 1,5 miljoen mensen boven de 50 jaar hebben zonneschade, het is dus een aandoening die vaak voorkomt. De zon en het bruinen onder de zonnebank zijn de oorzaken. Deze plekken kunnen mogelijk uitgroeien tot een kwaadaardige vorm van huidkanker die kan uitzaaien naar de lymfeklieren en organen”, legt Jansen uit.3 jul. 2019


Tot op heden hebben weinig mensen een fijn product gevonden om hun dagelijks te verzorgen met een SPF factor.

En laat mij nu even heel duidelijk zeggen. De juiste Spf crème is de beste ANTI-AGING crème die er bestaat, maar beschermd u ook nog eens tegen die schadelijke stralen (waar je rimpels en pigmentvlekken van krijgt) maar waar je ook huidkanker van kunt krijgen.Wij van Très Belle gaan u helpen in deze zoektocht.


Hoelang kan ik mijn zonnecrème bewaren?

Dit is een waardevolle vraag, want een zonnecrème die over datum is, kun je beter niet gebruiken. Wanneer een zonnecrème over datum is beschermt hij de huid niet krachtig genoeg tegen UV-straling. Zodra de crème in contact is gekomen met zuurstof, licht en warmte neemt de bescherming van het product langzaam af. Ook de kwaliteit van de crème kan minder worden. Wanneer je de verpakking niet goed afsluit kan de crème uitdrogen of verkleuren. Zeker als je de crème al eens mee op vakantie hebt genomen of naar het strand. Dan is het product in een warme omgeving geweest waardoor de bescherming nog sneller afneemt.


Om die redenen raden wij aan om elk jaar zeker een nieuwe te kopen. Niet als marketingtruc maar puur om te zorgen dat jij de gewenste beschermingsfactor hebt.


Waarom dagelijks SPF gebruiken?


Schadelijke uv-stralen hebben 365 dagen per jaar invloed op je huid. Ook wanneer het bewolkt is en je denkt dat de zon niet schijnt en zelfs als je binnen bent. Het is daarom belangrijk om je huid daar iedere dag tegen te beschermen door altijd een zonnecrème met minimaal SPF 50 te gebruiken.


Ook al zit je heel de dag achter uw computer moet je u ook insmeren met een SPF-crème.

Blauw licht is het licht dat afkomstig is van digitale apparaten, zoals je computerscherm, televisie en smartphone. Ook TL-lampen geven blauw licht. Zonlicht is de grootste bron van blauw licht waaraan we worden blootgesteld. In vergelijking zenden digitale apparaten maar een fractie van die straling uit. Maar omdat we onze telefoons de hele dag zo dicht bij ons gezicht houden brengt dat toch risico’s met zich mee.


Wat is nu de beste zonnebescherming van 2022


De Mesoprotech lijn bevat innovatieve verzorgingsproducten die jouw huid optimaal beschermt tegen UVA-stralen, UVB-stralen en andere invloeden van de zon.


De beste zonnebescherming voor het hele gezin.

Veilig en slim van de zon genieten staat voor Mesoestetic op nummer één!!

De zonnebeschermingslijn combineert de ultieme zonnebescherming met de beste anti-aging ingrediënten voor je huid.

De superieure Photoprotection Solutions-lijn is ontwikkeld en wetenschappelijk getest voor de behoeften van elke huid: van een gevoelige, gecombineerde of vette huid tot een huid met gevoelige zones en littekens.


EN NATUURLIJK ZOALS JE VAN ONS WEL VERWACHT KUNNEN WIJ NIETS ANDERS DOEN DAN JULLIE TE MOTIVEREN ELKE DAG TE SMEREN.

Daarom bij aankoop van 2 producten van de mesoprotech lijn krijg je er een mooi tasje bij om ze veilig te vervoeren op vakantie.
36 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page