top of page

Wat zijn Powderbrows
 
Powderbrows is een nieuwe techniek waarbij met een machinale naald, op een heel subtiele wijze, pigment onder de huid gezet wordt. De wenkbrauw wordt zo volledig geschaduwd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Dit ziet er heel natuurlijk uit.
Bij schoonheidsinstituut Très Belle zijn ze gespecialiseerd in deze techniek.
Het resultaat
 
Het resultaat is semi-permanent en blijft ongeveer 2 jaar. Het pigment zet zich bovendien niet uit waardoor het resultaat heel natuurlijker gaat ogen.

Wat is Lippigmentatie?
 
Een semi-permanente make-uptechniek waarbij we met een machinale naald je lipkleur gaan opfrissen, ze een tint lichter of net een tint donkerder gaan maken. Met subtiele effecten kunnen we je lippen perfect optisch vergroten of een asymmetrie verbeteren, net zoals je je lippen met lippenstift of een lip-potlood zou opmaken. Ik werk doorgaans met zachte kleuren zodat het resultaat na genezing heel natuurlijk is.
Het resultaat
 
Stralende lippen! Het resultaat is semi-permanent en blijft ongeveer 2 tot 5 jaar. Wil jij 's morgens met mooie lippen opstaan en ze gedurende de dag niet elk uur bijwerken? Maak dan meteen een afspraak!

HOE GAAN WE TE WERK?
 
Een intakegesprek voor deze behandeling is niet nodig. Vooraleer we van start gaan met je behandeling, bespreken we wel de meest geschikte vorm en kleur voor jouw lippen. De kleur kan variëren van zacht, natuurlijk nude tot een eerder opvallende rode kleur. We gaan natuurlijk niet van start vooraleer we het helemaal eens zijn over de kleur die jij wenst én die bij jou past.
 
Daarna gaan we aan de slag met de lippigmentatie en kom je vijf tot acht weken later nog eens op nabehandeling. Die nabehandeling is trouwens volledig gratis! 

bottom of page