top of page

Wat is Lashlift?

Lashlift is de nieuwste techniek in de beautywereld en wordt toegepast op de eigen wimpers, zonder verlengingen.  Je wimpers worden op een speciale manier gelift, zo kan elk wimperhaartje behandeld worden. Lashbotox kan zowel op korte als op lange wimpers toegepast worden. De behandeling is gezond voor de wimpers, stimuleert haargroei en geeft extra volume!
Het resultaat
Een wijder ogende blik met optisch langere wimpers die 6 tot 8 weken blijft. Berg je wimperkrultang maar op want die zal je niet meer nodig hebben!
Een hele populaire behandeling is ons schoonheidsinstituut.

IMG_9883.JPG

WIMPEREXTENSIONS

 

Wil jij graag mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder met een mascara aan de slag te moeten?Dan zijn wimperextensions de oplossing.Tijdens deze behandeling plaatsen wij voorzichtig één wimperextension op één natuurlijk haartje voor de One By One look, of één waaier op één natuurlijke haar voor de Volume look.Op deze manier bekomen wij een mooie, intense look dat nog steeds vrij natuurlijk oogt.Houd je wimperextensions schoon en zorg voor de beste conditie met de after care producten.Onze styliste legt graag uit hoe je dit best doet.

bottom of page