top of page

Een Gevoelige Huid, Rosacea en Couperose: Zachte Verzorging bij Tres Belle

Bij Tres Belle begrijpen we dat een gevoelige huid, rosacea en couperose speciale zorg vereisen. We streven ernaar je te voorzien van milde, effectieve behandelingen en deskundige begeleiding om je huid te kalmeren en in balans te brengen.

 • De Gevoelige Huid: Een gevoelige huid reageert vaak sterk op externe prikkels. Dit kan zich uiten in roodheid, irritatie, jeuk en een strak gevoel. Het is essentieel om producten te vermijden die de huid kunnen irriteren en te kiezen voor zachte, hydraterende oplossingen.

 • Rosacea en Couperose: Rosacea is een chronische huidaandoening die roodheid en zichtbare bloedvaten op het gezicht veroorzaakt. Couperose, een vergelijkbare aandoening, wordt gekenmerkt door verwijde bloedvaten, vooral rond de neus en wangen. Beide aandoeningen kunnen de huid gevoeliger maken en vereisen speciale zorg om verdere irritatie te voorkomen.

 • Onze Aanpak: Bij Tres Belle benaderen we de zorg voor een gevoelige huid, rosacea en couperose met uiterste zachtheid. We bieden behandelingen en producten die zijn ontworpen om de huid te kalmeren en te verzorgen zonder verdere irritatie.

 • Behandelingsopties:

  • Zachte Reiniging: Milde reinigingsmethoden om de huid te reinigen zonder deze te irriteren.

  • Speciale Serums: Kalmerende serums die ontworpen zijn om roodheid te verminderen en de huid te hydrateren.

  • Laserbehandelingen: Voorzichtige lasertherapieën om de zichtbaarheid van bloedvaten te verminderen en roodheid te behandelen.

Wat houdt deze behandeling in?

 • Persoonlijke Begeleiding: Onze ervaren huidspecialisten werken nauw samen met jou om een behandeling op maat samen te stellen die past bij jouw huidtype en specifieke behoeften. We bieden deskundig advies en luisteren naar je zorgen, zodat we de juiste aanpak kunnen bepalen.

 • Resultaten op Maat: We streven naar natuurlijke, kalmerende resultaten die je huid op zijn best laten voelen. Jouw tevredenheid en comfort zijn onze topprioriteit.

Ontdek de kracht van zachte verzorging voor een gevoelige huid, rosacea en couperose bij Tres Belle. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk consult en laat ons je helpen bij het bereiken van een rustige, stralende huid.

Kom ik met 1 behandeling toe?

Aangezien we aan een huidindicatie gaan werken hebben we meerdere behandelingen nodig.

Wij werken met abonnementen zodat de prijs voor u voordeliger wordt dan losse behandelingen te boeken.

Huidverbetering vraagt tijd en veel aandacht? daarom dat we niet met 1 behandeling alle problemen kunnen oplossen.

bottom of page