top of page

Skin Clinic

IMG_9780.JPG

Meet and treat: Boek Onze Meat and Treat voor een Persoonlijke Start"

(90 min) €150

"Begin jouw reis naar een stralende huid met onze exclusieve 'Meat and Treat'. Deze eerste afspraak omvat een uitgebreide huidanalyse, waarbij we samen jouw specifieke behoeften bespreken. Op basis hiervan ontwikkelen we een gepersonaliseerd behandelplan dat perfect aansluit bij jouw huid. Maak kennis met de kracht van een op maat gemaakte benadering en boek nu jouw Meat and Treat voor een vliegende start naar huidvernieuwing!"

Persoon ondergaat een Skin Peel-behandeling, waarbij met een kwast voorzichtig peeling wordt aangebracht op het gelaat voor een vernieuwende en stralende huid."

Skin Peel: Vernieuwende Straling voor je Huid

(75 min) €125

Ontdek onze Skin Peel-behandelingen, ontworpen om je huid te vernieuwen, te exfoliëren en een stralende gloed te geven. Met verschillende peelingopties bieden we een op maat gemaakte ervaring om de textuur van je huid te verbeteren, onzuiverheden te verminderen en je te laten stralen. Ervaar de vernieuwende kracht van onze peelings voor een verfriste en stralende teint.

"Ontspannen persoon ondergaat een anti-aging behandeling met focus op versteviging en verfijning van fijne lijntjes voor een jeugdige uitstraling."

Skin Aging: Versteviging en Strijd tegen Veroudering

(75 min) €150

Laat de tekenen van veroudering achter je met onze Skin Aging-behandelingen. Ontworpen om fijne lijntjes aan te pakken, de huid te verstevigen en een jeugdige uitstraling te bevorderen. Geniet van gepersonaliseerde anti-aging oplossingen die de natuurlijke schoonheid van je huid accentueren. Stap binnen in een wereld van vernieuwing en revitalisatie.

"Vrouw geniet van een luxueuze behandeling met dermaplaning, terwijl ze ontspant met een hals-, schouder- en hoofdmassage voor een totale verwennerij van top tot teen."

Skin Deluxe: Luxe Verwennerij met Extra Touch

(100 min) €195

Ervaar ultieme verwennerij met onze Skin Deluxe-behandeling. Deze exclusieve service voegt een extra dimensie toe aan je verzorgingsroutine. Naast de voordelen van de Skin Peel en Skin Aging, omvat Skin Deluxe ook dermaplaning voor een zijdezachte huid en een verkwikkende hals- en hoofdmassage voor totale ontspanning. Geef jezelf de luxe behandeling die je verdient en laat je huid stralen met een ongeëvenaarde gloed.

Fresh face jeugdverzorging 

(60 min) €75

Heb je een tienerzoon of -dochter met huidproblemen?

Jongeren hebben door de hormonengolf in de puberteit vaak last van een verhoogde talgproductie wat voor veel onzuiverheden kan zorgen. Hierdoor zijn ze jammer genoeg vaak ook erg onzeker over hun huid.

Wij begrijpen de bezorgdheid van de jongeren en ouders en bieden daarom nu een nieuwe behandeling aan speciaal voor jongeren met bijvoorbeeld acne en onzuiverheden.

We voeren een grondige reiniging en lichte peeling uit die ervoor zorgt dat de huid weer in balans wordt gebracht.

bottom of page