top of page

Skin clinic

Wat houdt onze skin clinic in?

Onze skin clinic is een faciliteit die zich richt op het verbeteren van de gezondheid en het uiterlijk van de huid. Bij Très Belle skin clinic worden verschillende behandelingen en procedures aangeboden om verschillende huidaandoeningen aan te pakken en de huid te verjongen. Hier zijn enkele voorbeelden van wat er in Très Belle skin clinic kan gebeuren:

  1. Huidanalyse: Voordat een behandeling wordt gestart, wordt de huid geanalyseerd om te bepalen welke behandeling het meest geschikt is voor de individuele behoeften.

  2. Huidverzorging: Très Belle skin clinic biedt verschillende huidverzorgingsbehandelingen aan, waaronder reinigende behandelingen, hydraterende behandelingen, exfoliërende behandelingen en behandelingen om de huid te beschermen tegen de zon.

  3. Acnebehandeling: Très Belle skin clinic biedt verschillende behandelingen aan om acne te verminderen, waaronder chemische peelings, microdermabrasie, needling en radiofrequentie.

  4. Huidverjonging: Très Belle skin clinic biedt behandelingen aan die de huid helpen er jonger en gezonder uit te zien, waaronder anti-aging behandelingen, peelings, radiofrequentie.

Over het algemeen biedt Très Belle skin clinic een breed scala aan behandelingen en procedures aan om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren en te behouden. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de behandelingen die worden aangeboden afhankelijk zijn van de specifieke behoeften van de klant en de conditie van de huid.

Acne

IMG_9624.JPG

Anti-aging

Pigmentatie

Gevoelige huid

bottom of page